More Website Templates at TemplateMonster.com!

Les nostres instal.lacions

Comptem amb una nau que s'ha optimitzat per obtenir unes àrees clarament diferenciades.

- Àrea de Magatzem, la rapidesa de resposta no només s'aconsegueix amb els recursos humans, són imprescindibles els recursos logístics, en el nostre principal mercat es requereixen productes molt específics i de rotació gairebé exclusiva, per això estocamos unitats que ens permeten agilitzar els inicis de treballs.

- Àrea de Mecanitzat, reuneix la maquinària de mecanitzat: trepant vertical, trossejadora, mola, banc de platina rígida, cisalla de canals i de perfils, a més de l'eina de mà. Des d'aquesta àrea s'expedeixen els armaris mecanitzats cap a l'àrea de cablejat. Tot i que la nostra és una activitat de baix índex de soroll, el poc que es genera és en el mecanitzat i aquest s'ha concentrat en una àrea a part i allunyada.

- Àrea de Cablejat, es distribueix en 6 zones de treball on es duen a terme els treballs de cablejat, assajos i embalatge dels armaris.

El suport administratiu a les àrees educatives s'ofereix des de l'Oficina Tècnica i Producció, situats a peu de cablejat i que inclou un laboratori per a assajos i comunicacions amb equips i sistemes de telelecturas de comptatge fiscal.

Completa les instal·lacions l'oficina d'Administració i l'oficina de Direcció i Comercial.

Història

Alguns integrants de Tecnoquadres remunten la seva experiència en el disseny i fabricació de Quadres Elèctrics a 1988, en aquell moment els dissenys s'havien de realitzar en paper tipus cartolina de color groc, però dibuixàvem amb tecnígraf. Amb el disseny i execució de quadres de distribució de grans intensitats, principalment per edificis de Telefónica, vivim l'avanç i canvis en el món dels armaris elèctrics, des dels sistemes de disseny fins a la implementació de l'última tecnologia en els quadres.

Els últims 20 anys, hem participat intensament dels quadres d'automatització, especialment, en l'entorn del sector energètic, col·laborant en pràcticament en la totalitat de subestacions d'Endesa del Pla Tramuntana.

A principis de 2013, la situació econòmica del país, ens va proposar el repte de sumar els esforços de diversos professionals d'aquest sector, amb inquietuds, i crear Innova Tecnoquadres, una empresa amb capacitat de dissenyar i executar quadres elèctrics a mida de les necessitats de nostres clients.

Des del primer moment hem desenvolupat un treball de continuïtat d'aquests 20 anys, amb una molt bona resposta dels nostres clients. Per això, en reflexionar sobre els canvis que observem ha experimentat aquest sector des dels nostres inicis, volem ser còmplices d'aquests canvis iniciant unes reformes en les instal·lacions i millorant els magatzems i les àrees de producció.

Per descomptat, volem utilitzar aquest entorn per presentar-nos, orgullosos, a la nova capacitat dels integrants de Tecnoquadres.